Je bekijkt nu Burgerpanel: Geef uw inwoners een stem – online infosessies!

Burgerpanel: Geef uw inwoners een stem – online infosessies!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd
  • Bericht reacties:0 Reacties

Met Bpact Burgerpanel bevraagt u uw inwoners snel, betaalbaar en kwalitatief en betrekt u hen bij alle topics die relevant zijn voor uw beleid. Schrijf u vandaag nog in voor de online infosessies op 4/9 en 8/9!

Een bevraging van uw inwoners rond mobiliteit, infrastructuurprojecten of welzijn in uw gemeente? Dat kan via uw eigen panel. Meer nog, bouw een eigen community uit die een continue interactie en burgerparticipatie mogelijk maakt. In samenwerking met UHasselt en Indiville ontwikkelden we het Bpact Burgerpanel. Door uw eigen lokale onderzoekspanel op te zetten heeft u een permanente vinger aan de pols in uw gemeente of stad.

Ik schrijf mij in voor één van de online infosessies!

Bpact helpt bij het werven van inwoners, beheren uw panel en verzorgt de technische ondersteuning. U kan zelf uw onderzoek opzetten en via het panel laten lopen. Diepgaander advies rond onderzoek of uitgebreide participatietrajecten kan via onze partnerbedrijven binnen De Betrokken Partij (Indiville, Levuur, Tree Company).

Kortom, wil u graag met burgerparticipatie aan de slag, dan is uw eigen Burgerpanel exact wat u zoekt. Via aankoopcentrale C-Smart kan u snel en zonder aanbesteding gebruik maken van ons Burgerpanel. Lees er alles hier over!

Schrijf u vandaag nog vrijblijvend in voor één van de online infosessies op 27/08 (10u), 4/09 (14u) of 8/09 (10u) en kom alles te weten over burgerpanels.

Meer informatie over het Bpact Burgerpanel vindt u hier

C-Smart treedt op als aankoopcentrale

Dankzij C-Smart (CIPAL) kan u als gemeentebestuur snel met de Corona Impact Monitor Lokale Besturen aan de slag. Kies hiervoor de optie ‘Burgerpanels’ via Indiville. Daarnaast kan u gebruik maken van een brede expertise en netwerk inzake onderzoek- en participatieprojecten. Dit is een samenwerking met UHasselt, Indiville en Bpact.

Dit aanbod is uniek en zeer voordelig, en kan zonder aanbesteding aangekocht worden!

Meer info?

www.bpact.be/burgerpanel, of neem vrijblijvend contact met ons op via
jo@bpact.be of miranda@bpact.be

Geef een reactie