Je bekijkt nu Bpact versterkt Europees netwerk als vertegenwoordiger van Euroskopia in België

Bpact versterkt Europees netwerk als vertegenwoordiger van Euroskopia in België

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd
  • Bericht reacties:0 Reacties

Bpact, de onafhankelijke Belgische organisatie die gegevens en inzichten verzamelt over de houding van Belgen ten opzichte van diverse maatschappelijke thema’s, is gekozen als vertegenwoordiger van België door Euroskopia.

Euroskopia is een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste sociale dataproviders in de Europese Unie. Het netwerk is opgericht om relevante opiniestudies over de actualiteit in de Europese Unie mogelijk te maken en de stem van de Europese burgers te laten horen en analyseren. Door deze alliantie benadrukt Euroskopia het belang van zakelijke en transnationale samenwerking bij het aanpakken van de moeilijkste uitdagingen voor de Europese burgers.

Bpact werd gekozen als vertegenwoordiger voor België vanwege zijn unieke representatieve panel voor bevragingen over maatschappelijke thema’s.

Andere leden van Euroskopia zijn SigmaDos (Spanje), SWG (Italië), Opinionway (Frankrijk), Insa-Consulere (Duitsland en Oostenrijk), Ibris (Polen), I&O (Nederland) en ProRata (Griekenland).

Geef een reactie