Je bekijkt nu NIEUW! Geef je mening over en voor je gemeente met Bpact Lokaal.

NIEUW! Geef je mening over en voor je gemeente met Bpact Lokaal.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd
  • Bericht reacties:0 Reacties

Jij hebt nu nog meer impact! Bij Bpact zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om jouw stem te laten horen. Daarom hebben we Bpact Lokaal ontwikkeld. Deze toepassing geeft steden en gemeenten de mogelijkheid om zelf een eigen burgerpanel uit te bouwen. In deze blogpost vatten we even samen wat dat precies inhoudt en hoe je je kan inschrijven voor het burgerpanel van jouw gemeente.

Maatschappelijke impact

Bpact is een online onderzoekscommunity die aan maatschappelijk relevant onderzoek doet. Wij bevragen onze leden over onderwerpen zoals o.a. mobiliteit, financiën, werk en vakantie. Hiervoor werken we onder meer samen met onze academische partners, UHasselt en Antwerp Management School, en het netwerk DBP Partners (onderzoeksbureau Indiville en participatiebureaus Tree Company en Levuur). 

Enkele van onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Touring, Febelfin en Acerta. Deze partners verschijnen regelmatig in de pers en hebben een rechtstreeks invloed op het beleid in Vlaanderen en/of België. Door jouw mening te geven over deze maatschappelijke thema’s, creëer je dus impact!

Burgerpanel voor steden en gemeenten

Met Bpact Lokaal willen we deze impact nog vergroten. Bpact Lokaal is een toepassing voor gemeenten en steden om op een snelle en gemakkelijke manier een eigen burgerpanel op te bouwen. Het lokaal bestuur kan je dan vragen stellen over bijvoorbeeld de afvalophaling, de kinderopvang en fietspaden. Zo kan je als burger ook je mening geven over en voor je gemeente!

Zelf participatie- of gemeenteambtenaar in een gemeente? Of ben je schepen of burgemeester en heb je interesse in de mogelijkheden van Bpact Lokaal voor jouw stad of gemeente? Neem even een kijkje op deze webpagina. Je kan hier ook onze infobrochure downloaden. Of maak meteen een afspraak bij één van onze experts via deze link.

Hoe schrijf je je in voor het burgerpanel van mijn gemeente?

Je kan heel eenvoudig lid worden van het Bpact Lokaal Burgerpanel in jouw gemeente. Surf naar je profielpagina, log je in of meld je aan en vink het burgerpanel van jouw woonplaats aan. Op die manier krijg je regelmatig uitnodigingen voor onderzoeken voor en over je gemeente. Samen maken we het verschil!

Geef een reactie