Je bekijkt nu Bpact versterkt team met Winfried Mortelmans

Bpact versterkt team met Winfried Mortelmans

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd
  • Bericht reacties:0 Reacties

Bpact, het sterk groeiend panelbedrijf voor maatschappelijk relevant onderzoek, plant een versnelde doorgroei in 2022. Daarom start Winfried Mortelmans (ex-CEO VAN IN) als managing partner om groei te accelereren en internationaal te focussen. Als online onderzoekscommunity met een netwerk van research- en participatietools, researchers en binnenkort een volledig vernieuwde back-office, zorgt Bpact ervoor dat iedereen zijn stem gehoord wordt in het debat over lokale of bredere maatschappelijke thema’s. Niet alleen investeert Bpact in een verdere panelgroei en uiteraard een portfolio aan projecten, ook een schaalvergroting en internationalisering op korte termijn staan op het menu.

Specifiek omwille van die schaalvergroting en uitbreiding in het buitenland koos Winfried Mortelmans voor deze uitdaging, na bijna 10 jaar CEO te zijn geweest van VAN IN. “VAN IN is een topbedrijf, in een boeiende sector in verandering. Samen hebben we het bedrijf getransformeerd van een “old school” uitgever naar de marktleider in hybride en digitale leeroplossingen in België, en met Bingel ook ver daarbuiten. Maar ik hou van verandering, innovatie en iets nieuws neerzetten en uitbouwen. Daarom stap ik nu in dit project om met Bpact een internationaal project te realiseren met een brede maatschappelijke relevantie.”

Bpact is een onderzoekscommunity die wordt ingeschakeld door onderzoeksbureaus, universiteiten of rechtstreeks door bedrijven en organisaties, onder meer voor Vlaamse Gemeenschap, Gezinsbond, Touring, maar ook lokale overheden. De focus van het panel ligt op maatschappelijk relevante projecten, zowel profit als non-profit. Bpact heeft structurele samenwerkingsverbanden met UHasselt en AMS.

Wil jij je mening geven over lokale en maatschappelijke thema’s?
Klik dan hier en doe dan mee met Bpact!

Geef een reactie