Je bekijkt nu Robbert Peeters vervoegt het Bpact-team als Participation & Insights Ambassador

Robbert Peeters vervoegt het Bpact-team als Participation & Insights Ambassador

Bpact, het data & insights bedrijf voor maatschappelijk relevant onderzoek, verwelkomt Robbert Peeters als Participation & Insights Ambassador. Robbert is een ervaren professional met een achtergrond in B2G-relaties, communicatie, welzijn en participatie. Deze nieuwe toevoeging aan het team belooft een belangrijke impuls te geven aan de internationale groei en de focus op burgerparticipatie bij lokale overheden.

Met zijn achtergrond in Nederland en België, waarbij hij zich richtte op communicatie, welzijn en participatie in de sector, brengt Robbert heel wat ervaring met zich mee. Zijn kennis van deze gebieden en zijn maatschappelijke betrokkenheid zullen van belangrijke waarde zijn voor het bedrijf.

“Wat me aanspreekt bij Bpact is de focus op het horen van verschillende stemmen in het debat over maatschappelijke thema’s,” zegt Robbert. “Mijn ervaring heeft me geleerd hoe belangrijk het is om de behoeften en wensen van burgers te begrijpen, vooral met betrekking tot hun lokale overheid. Ik geloof sterk in het faciliteren van inclusieve discussies en het digitaliseren van processen om dit mogelijk te maken.”

De toetreding van Robbert tot Bpact komt op een cruciaal moment, aangezien het bedrijf zich voorbereidt op verdere groei en internationalisering. Zijn visie om processen te optimaliseren en te digitaliseren sluit aan bij de ambities van Bpact om de impact te vergroten en het bereik uit te breiden.

“Wat mij drijft, is de mogelijkheid om mijn ervaring in te zetten voor een bedrijf dat zich inzet voor maatschappelijke relevantie,” voegt Robbert toe. “Ik ben enthousiast om bij te dragen aan de groei van Bpact en de missie om een breed scala aan stemmen te laten horen over maatschappelijke kwesties.”

Geef een reactie