Hoe werkt het?

Ben je al panellid? Dan heb je een eigen profielpagina waarop je gegevens kan bekijken en aanpassen. Daarnaast kan je checken hoeveel punten je al hebt verzameld.

Is het de eerste keer dat je inlogt? Dat is geen enkel probleem! Klik hier en vul je e-mailadres in. Je krijgt een mailtje met instructies om een wachtwoord voor je profiel in te stellen. Als je deze hebt gevolgd, kan je inloggen met je e-mailadres en je gekozen wachtwoord.

Wie zijn wij?

Bpact is een zeer grote community die alle Belgen de kans geeft hun zegje te doen over relevante maatschappelijke thema’s. Wij zullen je geen commerciële vragen stellen, zoals welke kleur van yoghurtpotje je het leukst vindt. We focussen op thema’s die relevant zijn in de samenleving, denk aan o.a. veiligheid, mobiliteit, toerisme, welzijn, gezondheidszorg en onderwijs. We zijn onafhankelijk en worden ingezet voor onderzoeken voor overheden, non-profit en bedrijven.

We nodigen je regelmatig uit via e-mail

Als panellid nodigen we je regelmatig uit voor een onderzoek. Dit doen we via e-mail.

Om de dataverzameling zo kwalitatief mogelijk te laten verlopen, zetten wij nooit het onderwerp van het onderzoek in de mail. Als we dat wel zouden doen, dan zou er een voorselectie plaatsvinden. Dit willen we vermijden. 

Vul je profiel aan en krijg gerichte uitnodigingen

Via de profielpagina kan je eenvoudig je gegevens aanvullen. We stellen je enkele basisvragen zoals geslacht, geboortejaar, woonplaats, je gezinssituatie… Als we over deze informatie beschikken, dan kunnen we je ook gerichter uitnodigen voor onderzoeken.

Raadpleeg je punten

Per ingevulde vragenlijst ontvang je punten. Hoeveel hangt af van het onderwerp en de lengte van het onderzoek.

Ben je benieuwd hoeveel punten je al hebt verdiend? Je kan dit gemakkelijk checken door je in te loggen op je profielpagina.

Heb je 2.000 punten verzameld? Dan contacteren wij je om deze in te ruilen voor geld of te schenken aan een goed doel. 

Geef ook lokaal je mening

Bpact ontwikkelde Bpact Lokaal, een burgerpaneloplossing voor lokale besturen. Wil je je mening geven over bijvoorbeeld de verkeersveiligheid in je gemeente, de afvalophaling of de kinderopvang? Meld je dan aan voor je lokaal burgerpanel.

Hoe doe je mee? Surf naar je profielpagina, log je in en vink het burgerpanel in jouw gemeente aan.

KLAAR OM JE PROFIELPAGINA TE ONTDEKKEN?

Nog vragen?

Neem zeker even een kijkje bij onze FAQ, stuur een mailtje naar info@bpact.be of bel naar +32 472 53 09 41.