Verdien punten!

Per deelname aan een onderzoek heb je niet alleen impact. Je ontvangt ook punten. Hoeveel dat er zijn, hangt af van de lengte van de vragenlijst, het onderwerp … Bij een totaal van 2.000 punten contacteren wij je. Je kan je punten dan inwisselen voor €20 cash of je kan ze schenken aan een goed doel.

Wil je je puntensaldo bekijken? Dat kan via je profielpagina! 

Je ontvangt punten per deelname

Per volledig ingevulde vragenlijst ontvang je punten. Bij een totaal van 2.000 punten, geven wij je een seintje. Je kan je punten dan inwisselen voor 20 euro of je kan dit schenken aan een goed doel. 

Voor jezelf of voor een goed doel

2.000 punten gespaard? Dan laten wij je dat weten en wisselen we ze in voor 20 euro.

Je kan het bedrag ook aan een goed doel schenken. Wij werken samen met Kom op tegen Kanker en Rikolto. Wil je liever een andere organisatie steunen? Laat dan je punten voor jezelf uitkeren.

Bekijk je puntensaldo

Je kan op elk moment je puntensaldo bekijken. Surf naar de profielpagina en log in. Vervolgens kan je in “Mijn puntensaldo” zien hoeveel punten je al hebt verzameld. 

Is het de eerste keer dat je inlogt? Dat is geen enkel probleem! Klik hier en vul je e-mailadres in. Je krijgt een mailtje met instructies om een wachtwoord voor je profiel in te stellen. Als je deze hebt gevolgd, kan je inloggen met je e-mailadres en je gekozen wachtwoord.

Seintje bij 20 euro

Heb je 2.000 punten bereikt? Goed gedaan! Je ontvangt van ons een mailtje. Hierin vragen we je wat je met de punten wil doen. Kies je om jezelf 20 euro te laten uitkeren? Dan vragen wij naar je bankrekeningnummer.

Wij bekijken maandelijks wie een puntensaldo van 2.000 heeft bereikt.

Nog vragen?

Stuur een mailtje naar info@bpact.be.

Of bel naar +32 0472 53 09 41.