Online burgerpanel voor maatschappelijk onderzoek

Het Bpact burgerpanel verzamelt en levert verrijkte data die inzicht geven in de houding van de bevolking ten opzichte van alle maatschappelijke thema’s zoals o.a. wonen, leven, werken, financiën, consumeren, mobiliteit, veiligheid, voeding, duurzaamheid...

Onze missie? Iedereen een stem geven!

Bpact heeft een uniek en representatief Belgisch onderzoekspanel van meer dan 50.000 actieve leden. We verzamelen de beste data, op eigen initiatief of op vraag. Zo krijgen beslissingsnemers bij bedrijven, organisaties en overheden inzicht op wat er leeft: bij klanten, een specifieke doelgroep én de totale bevolking.

Kortom: wij helpen decision makers om de juiste beslissingen te nemen. Op basis van kwaliteitsdata – zonder vertekening.

Maatschappelijke thema’s

Bpact heeft een unieke positie in het marktonderzoekslandschap. Door het representatieve panel geven we een kwalitatief beeld van de mening van de Belgische bevolking. We doen dat over diverse thema’s met maatschappelijke impact.

Enkele voorbeelden van thema's waarover we afgelopen jaar data en inzichten verzamelden

Op de hoogte blijven van onze projecten?

Schrijf je via dit formulier in als je onze nieuwsbrief wil ontvangen.

Neem gerust contact op!

Wij geven je snel een idee van wat mogelijk is dankzij onze unieke manier om kwalitatieve data en inzichten te verzamelen.