Over Bpact

Wie zijn we?

Bij Bpact geven we iedereen een stem. Jong, oud, links, rechts. Iedereen kan zich inschrijven en deelnemen aan onze onderzoeken. Ondertussen zijn we al met 40.000 impactmakers die regelmatig hun mening geven over uiteenlopende relevante onderwerpen zoals o.a. wonen, leven, werken, financiën, consumeren, mobiliteit, veiligheid, duurzaamheid…

Door je mening te geven via ons panel ben je er zeker van dat je mening impact heeft. Via onze representatieve onderzoeken zorgen we ervoor dat overheden, organisaties én bedrijven de juiste keuzes kunnen maken. Want wij leggen de basis voor een wereld die écht past op maat van jou.

Het team

Bpact ontstond in (jaartal) vanuit de passie van onderzoekers Jo Steyaert en Colin Sanders. Beide hadden ze al wat watertjes doorzwommen in research en waren ze op zoek naar een kwalitatief panel. In (jaartal) voegden communicatie-, branding- en strategie-experten Raf Coenen en Miranda Maes zich bij Bpact. In 2022 kwam ook Winfried Mortelmans als managing partner erbij. Met zijn jarenlange ervaring focust hij zich vooral op schaalvergroting en internationalisering.

Door de jaren heen werd er ook een team van professionals ingeschakeld dat zich dagelijks inzet om het panel te doen groeien, de kwaliteit bewaakt en jullie interessante onderzoek voorschotelt.

Partners

Naast een sterk team omringen we onszelf met sterke partners. Bpact is een strategische partner van het DBP Partners netwerk (De Betrokken Partij). Hierin zitten onderzoeksbureau Indiville en de participatie-experten van Tree Company, Bpart en Levuur.

We werken ook nauw samen met wetenschappelijke partners, zoals Universiteit Hasselt en Antwerp Management School. Voor de uitbouw van ons panelmanagementsysteem kregen we ondersteuning van VLAIO.