Bij Bpact geven we iedereen een stem. Jong, oud, links, rechts, boven of onder. Iedereen kan zich inschrijven en deelnemen aan onze onderzoeken. Ondertussen zijn we al met 50.000 impactmakers in België die regelmatig hun mening geven over uiteenlopende maatschappelijk relevante onderwerpen zoals o.a. wonen, leven, werken, financiën, mobiliteit, vrije tijd, duurzaamheid en meer.

Door je mening te geven via ons panel ben je er zeker van dat je mening impact heeft. Via onze representatieve onderzoeken zorgen we ervoor dat overheden, organisaties én bedrijven de juiste keuzes kunnen maken. Want wij leggen de basis voor een wereld op jouw maat.

Wie zijn we?

Bpact is een onafhankelijke Belgische organisatie, opgericht in 2019. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals onder de vleugels van Jo en Winfried, met een mix van jong talent tot zeer ervaren experts in de sector. We zijn onderzoekers, projectmanagers, data-analisten, ontwikkelaars en communicatieprofessionals.

Bij Bpact zijn we gepassioneerd en gedreven om de stem van elke Belg te laten horen. We zien dat het maatschappelijk debat vaak gefragmenteerd is en dat meningen op sociale media zelden tot echte verandering leiden. Daarom creëren we bij Bpact een omgeving waarin iedereen zijn of haar mening kan uiten over maatschappelijk relevante onderwerpen.

Partners

Naast een sterk team omringen we onszelf ook met sterke partners. Bpact is een partner van het DBP Partners netwerk (De Betrokken Partij). Hierin zitten onderzoeksbureau Indiville en de participatie-experten van Tree Company, Bpart en Levuur.

We werken ook nauw samen met wetenschappelijke partners, zoals Universiteit Hasselt en Antwerp Management School.