Wat krijg ik voor mijn deelname aan onderzoeken?

Voor jouw deelname aan een onderzoek krijg je punten. Hoeveel? Dat is afhankelijk van een aantal factoren zoals de lengte, het soort vragen, … Bij de uitnodiging voor een onderzoek zie je telkens hoeveel punten je kan verdienen.

Waar kan ik mijn punten vinden?

In de mails die jij van ons krijgt staat hoeveel punten je op dat moment al verzameld hebt, zo ben je steeds op de hoogte.

Wat kan ik met mijn punten doen?

Punten aan goed doel schenken.Je kan je punten aan een goed doel schenken. We werken samen met verschillende goede doelen die elk op hun manier werken aan een beter morgen. Steun jij ze? Dan wij ook. Voor elk punt dat je aan het goede doel schenkt zetten wij er een tegenover.
Een keer per jaar kan je als lid van Bpact kiezen welke goede doelen we dit jaar zullen steunen.

Stel zelf een vraag.Heb je zelf een vraag waarvan je graag wil weten hoe Belgen erover denken? Wat eten Belgen het liefst op hun boterham? Hoe vaak kijken we stiekem toch eens naar Thuis of Familie? Wat denken we over duurzame energie?

Wissel 10.000 punten in en krijg antwoord op je vraag, of dat nu voor je plezier, je thesis of je business is. Jij stelt de vraag, wij zorgen voor het antwoord.