Je bekijkt nu Corona-Impact Monitor Lokale besturen

Corona-Impact Monitor Lokale besturen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een beleidsonderzoek in uw gemeente

De coronapandemie heeft een sterke impact op het leven van ons allemaal. Kijk naar de winkelstraten, het toerisme, ouderenzorgcentra, scholen en een totaal andere aanpak van zomerevenementen, sport en cultuur… De lange termijn impact hiervan is wellicht subtieler en zal verder gaan dan we in eerste instantie konden denken. 

Inwoners, handelaars en ondernemers verwachten van de overheid en hun lokale bestuur concrete antwoorden op concrete vragen. Met de Corona-Impact Monitor Lokale Besturen biedt De Betrokken Partij, in samenwerking met Universiteit Hasselt, u een tool aan om als stad of gemeente een duidelijk beeld te krijgen van de dagelijkse impact op uw inwoners en socio-economisch weefsel. 

Hét onderzoek voor een snelle, accurate beleidsaanpassing richting 2021

De Corona-Impact Monitor bevraagt op een concrete en wetenschappelijke manier uw inwoners, handelaars en ondernemers over meer dan 10 beleidsthema’s en 100 indicatoren. Het onderzoek vindt plaats van 10 oktober tot 10 november 2020.

De resultaten vormen een sterke basis om uw beleidsplannen af te stemmen op de actuele noden en met zicht op de komende beleidsjaren. Als deelnemende gemeente wordt u ook uitgenodigd op onze Kennisdag. Hier krijgt u persoonlijke feedback over uw resultaten en verwerft extra inzichten via onze experten en  sprekers, waarmee u concreet aan de slag kan gaan.

De Corona-Impact Monitor Lokale Besturen loopt van 10 oktober tot 10 november. Teken nog snel in

Ga verder, kies voor participatie

Kies naast het onderzoek voor participatie, via een online platform waar uw inwoners de kans krijgen om voorstellen en ideeën te lanceren. Meer nog, u kan live een online dialoog opstarten over concrete topics of beleidsgebieden, op uw maat, én met de juiste ondersteuning langs onze kant. Lees er alles over in onze brochure.

C-Smart treedt op als aankoopcentrale

Dankzij C-Smart (CIPAL) kan u als gemeentebestuur snel met de Corona-Impact Monitor Lokale Besturen aan de slag. Kies hiervoor de optie ‘Burgerpanels’ via Indiville. Daarnaast kan u gebruik maken van een brede expertise en netwerk inzake onderzoek- en participatieprojecten. Dit is een samenwerking met UHasselt, Indiville en Bpact.

Dit aanbod is uniek en zeer voordelig, en kan zonder aanbesteding aangekocht worden!

Meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op met impactmonitor@debetrokkenpartij.be  

Geef een reactie